• ΑΞΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ

    ΑΞΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ

    Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας σε μηχανολογικές κατασκευές ακριβείας

EE ESPA

Ο αξιόπιστος εταιρικός σας συνεργάτης

Ολοκληρωμένες μηχανολογικές λύσεις

Κατά τη διάρκεια των χρόνων,  η Άξων Μηχανολογική έχει στρατηγικά εμπλακεί σε ποικίλα απαιτητικά έργα ανάπτυξης προϊόντων, καθιερώνοντας την θέση της ως ηγέτης στην κατασκευή των κορυφαίων ποιοτικά εξαρτημάτων στην αμυντική και εμπορική βιομηχανία. 

Μάθετε περισσότερα

Υψηλή εμπειρία & Ποιότητα

 Η εξασφάλιση άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών μας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της Άξων. Ως εταιρεία που ενδιαφέρεται για την ποιότητα, η Άξων Μηχανολογική συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις και έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001/2015 και παράλληλα εφαρμόζει τις ποιοτικές απαιτήσεις  του προτύπου AS9100.

Μάθετε περισσότερα

Πελάτες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία.

Ο σκοπός της Άξων είναι ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και τους πιο ευνοϊκούς όρους τιμής-χρόνου-ποιότητας, να γίνει μια εταιρεία μηχανολογικών κατασκευών ακριβείας που να παρέχει στον πελάτη όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στον τομέα του προκειμένου να αποτελεί “one stop shop”.

Μάθετε περισσότερα

Ευρεία αλυσίδα εφοδιασμού Πλήρες φάσμα υπηρεσιών

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευή Ιδιοσυσκευών - Εργαλείων Αεροσκαφών από το 2000

Στην Άξων Μηχανολογική έχουμε ένα ειδικό τμήμα για την παραγωγή εργαλείων συντήρησης κινητήρων αεροσκαφών, καθώς και παραγωγής ευκολιών και ιδιοσυσκευών για την αεροδιαστημική βιομηχανία.

cfmeaglerriae

 

 

 

 

Μεταλλικές Κατασκευές & Συναρμογές

Η Άξων Μηχανολογική, με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες της, εκτός από την κατεργασία σύνθετων εξαρτημάτων έχει τη δυνατότητα συναρμολόγησης πολύπλοκων συνόλων και εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας τις ειδικά σχεδιασμένες διαδικασίες της. 

Μάθετε περισσότερα

Αμυντικός Τομέας

Απαιτούνται ειδικές γνώσεις, τεχνολογίες και δεξιότητες διαχείρισης για την κάλυψη των απαιτήσεων του αμυντικού τομέα.
 
Οι επιτυχημένες ολοκληρώσεις των συμβάσεων, έχουν δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με τους πελάτες μας και έχουν αποδείξει ότι η Άξων Μηχανολογική είναι ένα αξιόπιστο  σημείο επαφής για την πραγματοποίηση των αντισταθμιστικών οφελημάτων τους στην Ελλάδα.
Μάθετε περισσότερα